Sissi fagylalt

Rólunk

A Sissi Fagylalt családi vállalkozás. Gödöllő Főterén már évek óta bizonyítja, létezik olyan fagylalt, mely finom és hűsítő egyszerre, miközben egészséges is.

Koncz Andrea,alapító, tulajdonos

1989-től foglalkozik fagylaltkészítéssel, bár eredeti szakmája távol áll a hűsítő desszertek világától. Ki gondolta volna, amikor férjével a Balaton partján belevágtak egy fagylaltozó üzemeltetésébe, hogy a falon megtalált recept az évek alatt sok-sok újabb recepttel, és egy merőben más szemlélettel is bővül.

Amikor a fagyi egészséges…

Andrea várandós korában kezdett el foglalkozni az egészséges táplálkozással. Mit és milyen minőségben egyen és etessen családjával úgy, hogy a lehető legkevesebb “műanyagot” fogyasszák. Alaposan beleásta magát az élelmiszeripar labirintusába. Mást akart csinálni, mint mások. A 10 éves Kincső a legnagyobb fagylalt gourmet a családban, a 8 éves Villő pedig biztosan a legnagyobb fagylaltfogyasztó. Ezért sem volt mindegy, miből készülnek az édességek.

Sissi fagylalt

Történelmi személyiségek desszertjeinek nyomában…

A Sissi Fagylalt megalkotta a tradicionális magyar sütik fagylaltverzióját is. Így a dobos torta, a lúdláb, a mákos guba, vagy az eszterházy torta mind-mind megkóstolhatóak. A gyerekek kedvenc nassolnivalói is kaphatók. A twix és túró rudi ízű fagyik valóban szinte a legnépszerűbbek. Sikerült néhány történelmi személyiség kedvenc desszertjét is felkutatnaiuk. Mária Terézia, Sissi, Ferenc József kedvenc desszertjéből készült fagylalt is megkóstolható a Sissi Fagylalt üzleteiben.

Rendelés