Add switcher code in partials/lang.php

Rólunk

A Sissi Fagylalt családi vállalkozás. Gödöllő Főterén már évek óta bizonyítja, létezik olyan fagylalt, mely finom és hűsítő egyszerre, miközben egészséges is.

„Nem az aromák és festékek, meg egyéb más állagjavítók tömegével szeretném tömni vásárlóimat. Nálunk a fagyi abból van, ami a jelleg. A túró túróból, az eper eperből, a málna málnából, a csoki csokiból. Éppen ezért nyugodt lelkiismerettel etetem a családommal a fagyinkat, hiszen tudom, mit esznek.” Koncz Andrea fő fagylaltboszorkány

andreaKoncz Andrea, alapító, tulajdonos 1989-től foglalkozik fagylaltkészítéssel, bár eredeti szakmája távol áll a hűsítő desszertek világától. Ki gondolta volna, amikor férjével a Balaton partján belevágtak egy fagylaltozó üzemeltetésébe, hogy a falon megtalált recept az évek alatt sok-sok újabb recepttel, és egy merőben más szemlélettel is bővül.

Amikor a fagyi egészséges…

Andrea várandós korában kezdett el foglalkozni az egészséges táplálkozással. Mit és milyen minőségben egyen és etessen családjával úgy, hogy a lehető legkevesebb “műanyagot” fogyasszák. Alaposan beleásta magát az élelmiszeripar labirintusába. Mást akart csinálni, mint mások. A 10 éves Kincső a legnagyobb fagylalt gourmet a családban, a 8 éves Villő pedig biztosan a legnagyobb fagylaltfogyasztó. Ezért sem volt mindegy, miből készülnek az édességek.

A Sissi Fagylaltnak sok védjegye van. Aroma- és adalékanyagmentes, igazi alapanyagokból készült fagylaltokat kínál. Van egy „egészséges” fagyikollekció, ízek, amiket gluténérzékeny, laktózérzékeny gyerekek is fogyaszthatnak, miután készülnek tejmentes, szójamentes, gluténmentes, laktózmentes, vegán és paleo fagyik is.

Történelmi személyiségek desszertjeinek nyomában…

A Sissi Fagylalt megalkotta a tradicionális magyar sütik fagylaltverzióját is. Így a dobos torta, a lúdláb, a mákos guba, vagy az eszterházy torta mind-mind megkóstolhatóak. A gyerekek kedvenc nassolnivalói is kaphatók. A twix és túró rudi ízű fagyik valóban szinte a legnépszerűbbek. Sikerült néhány történelmi személyiség kedvenc desszertjét is felkutatnaiuk. Mária Terézia, Sissi, Ferenc József kedvenc desszertjéből készült fagylalt is megkóstolható a Sissi Fagylalt üzleteiben.